Защо да го направите:

Значението на портфолиото нараства в последните години. Чрез създаване на портфолио, увеличавате възможностите си за саморефлексия, растеж и реализация на творческия потенциал.


Какво да направите:

Вашите начинания заслужават да бъдат споделени. Съберете на едно място дипломи, сертификати, снимки, награди, видео или аудио примери. Сортирайте и изберете тези, които ви представят в най-добра светлина и пристъпете към създаване на портфолио.


Как да го направите:

Регистрирайте се в системата, изберете някой от напълно безплатните или платени видове шаблони за портфолио и качете изображения, видеофайлове, аудио примери, текстови документи или други цифрови носители в портфолио модула на обучителната система - Contipso. Сега вече имате автентично мощно доказателство за опит и умения. То ще бъде видимо на всякакъв тип устройства. Толкова е лесно!

Едно от нещата, които ми харесва в тази платформа, е че предоставя безплатна възможност на млади творци да покажат на света своя труд и така да намерят възможност за нови проекти..
Lorem Ipsu - Contipso user

ДОСТЪП ДО РАЗЛИЧНИ БЕЗПЛАТНИ МОДЕЛИ НА ПОРТФОЛИА

професионален дизайн и опростена редакция

Основни ползи

 • Безплатни шаблони, готови за употреба
 • Възможност да надградите с дизайнерски шаблони
 • Висока посещаемост на модула
 • Бърза редакция чрез вградени инструменти
 • Възможност да приложите своето портфолио директно при кандидатстване по
  обява в магазина на Contipso
 • Гъвкавост на представянето
 • Безплатен хостинг за вашето чудесно портфолио

специфични ползи

Портфолио на педагогически специалисти:

Като се базирахме на атестационните карти в новата "НАРЕДБА № 15 от 22 юли 2019 г. за статута и професионалното развитие на учителите, директорите и другите педагогически специалисти" , събрахме на едно място, всичко необходимо за създаване на портфолио на педагога. За тези, които имат вече създадени портфолиа по СТАРАТА И ВЕЧЕ ОТМЕНЕНА  "НАРЕДБА No 12 от 01.09.2016 г. и желаят да ги актуализират има вариант за автоматично прехвърляне на голяма част от информацията в новата форма. В момента има готови шаблони за:

 1. портфолио на директор
 2. портфолио на заместник директор
 3. учителско портфолио
 4. портфолио на ръководител на направление ИКТ
 5. портфолио на логопед
 6. портфолио на хореограф
 7. портфолио на корепетитор
 8. портфолио на треньор по вид спорт
 9. портфолио на рехабилитатор на слуха и говора
 10. портфолио на възпитател
 11. портфолио на психолог и педагогически съветник
предвидена е вече и възможност (срещу едногодишен абонамент от 5 евро) да свалите своето портфолио в pdf формат и да го разпечатате на хартиен носител.

Портфолио на фотограф:

Може да създадавате свои собствени категории, в които да публикувате различни типове изображения. От избраните фотографии може да създадете галерия, която да освети като с прожектор вашия талант. Готовото портфолио ще ви позволи да отговорите с “ДА” на вече почти 100% задавания въпрос от потенциалните клиенти “Можете ли да ни предоставите вашето портфолио?”

Портфолио на видеограф:

Освен собствените категории в портфолиото, може да създадете времева линия, в която да опишете вашия опит като видегораф. Има възможност да предоставите бърз контакт, чрез директен линк към профил в социални мрежи. Безусловно предимство е и възможността да представите своите разработки чрез лик към видео портали или собствен сайт.


Портфолио на дизайнер:

Имате възможност да посочите своето образование и стаж. Гъвкавост, дава възможността в зависимост от вашата специализация да генерирате категории от рода на “лого дизайн”, “уеб дизайн”, “брошури”, “визитки” и т.н. Лесно може да изберете най-доброто от всяка категория и да го представите в галерия в началото на портфолито. Така ще можете да бъдете автентичен и атрактивен за посетителите.

Направете първата крачка

Разгледайте примерите на вашите колеги, които грабнаха тази възможност.

Други модули

LMS Платформа

Интерактивна обучителна платформа, чрез която можете да разпространявате знания по цел свят.

Виж повече

Онлайн курсове управлявани от вас

Contipso Catalog предлага възможност за модерно интерактивно обучение взаимодействащо с обучаемия.

Виж повече

Електронен магазин

Ускорете правенето на курс като закупите или поръчате обучителни фото, видео или аудио готови шаблони и цели обучения.

Виж повече
Горе