ЧЗВ

Имате въпрос?

Въпроси и отговори

потърсете отговор на въпроса си.

Колко струва публикуването на портфолио?

Използването и публикуването на портфолио в Contipso се заплаща и е с цена 28.00 лв.

Как мога да разпространявам моето портфолио?

Всяко портфолио има уникален линк, който можете да изпращате чрез електронна поща или да споделяте в социални медии.

Мога ли да използвам моя профил от други модули на Контипсо в модул Портфолио?

Да! Необходимо е само да активирате модул “Портфолио” във вашият профил. Можете да използвате и своя профил от “Портфолио” в другите модули на системата.

Мога ли да имам повече от един вид портфолио?

Да можете! Всеки потребител може да направи по едно портфолио от всеки вид. Няма как да знаем целите на това портфолио и за това следва да попълните полетата на новото портфолио отново. Може да посочите различни профили и можете да зададете различни телефони за контакти или различни електронни пощи, спрямо вида на портфолиото.

Как мога да изтегля учителското портфолио?

Във връзка с „Наредба № 15 от 22 юли 2019 г. за статута и професионалното развитие на учителите, директорите и другите педагогически специалисти“ и указаното в Чл. 68., ал (2) - Професионалното портфолио може да е на хартиен носител или в електронен формат. Въпреки това ние разбираме потребностите на учителите и в момента разработваме функционалност, позволяваща изтеглянето на учителското портфолио на друг вид носител и респективно неговото отпечатване в хартиен вариант.

Как да добавя повече от едно висше образование в своето електронно портфолио?

Може да направите това след като сте въвели своето първо  образование. След това можете да кликнете отново на бутона "Добави образование", като по този начин може да добавите всички свои образователни степени една по една.

Ако не сте намери отговор на въпроса си, може да се свържете с нас на: office@contipso.com
Горе